08-798 61 00 info@ekonomihjalpen.se

Tjänster

Vad vi gör!

Vi sköter hela företagsekonomin åt våra kunder. Från bokföringen av kvitton via momsdeklarationer till färdiga bokslut och inkomstdeklarationer.

För de som har anställda så tar vi stort ansvar för löneadministrationen – detta är något vi lägger stor vikt vid att det sköts ordentligt.

Vi finns också där som ett företagsekonomiskt stöd. När du har frågor och funderingar så har du en egen redovisningsekonom att vända dig till. Om det är någon klurighet som vi inte kan svara på så har vi i vår tur skatteexperter som ser till att vi alltid kan leverera korrekta svar i god tid.

Vilka bolagsformer vi specialiserat oss på!

Vår specialisering ligger på aktiebolag* och enskilda firmor. Vi jobbar alltså inte med ideella föreningar, bostadsrättsföreningar eller handelsbolag/kommanditbolag – även om vi hjälper till med just dessa vid ombildning till AB.

*=även ekonomiska föreningar som ju i princip använder samma regelverk som aktiebolag.

Vilka branscher vi jobbar mot!

Vi jobbar mot tjänsteföretag, hantverkare och restaurang/café. Tjänsteföretag är en bred tolkning för oss och vi jobbar t.ex. idag med taxibolag, friskolor och annat utöver traditionella tjänsteföretag såsom konsulter, massörer, datortekniker, etc.

Det vi inte jobbar med är följaktligen t.ex. ren detaljhandel (tänk ICA-butik), grossister och kulturarbetare.

Vilken storlek på företag vi jobbar med?

Från du ensamma företagare som har en liten papperskasse om året, ända upp till ni stora organisationer med 25-50 anställda och miljonomsättningar. Principen är att vi är er ekonomiavdelning oavsett storlek, ända tills det blir mer lönande att ha en anställd ekonomiavdelning på plats.