Prishöjning och ompaketering 1 juni

Varför nytt paket?

Efter att ha erbjudit digitala lösningar i tilltagande grad så har vi nu lärt oss en del läxor. Vi behöver jobba mer personligt med även heldigitala kunder. Att försöka massproducera, som en del andra byråer, är inte riktigt vår stil. Därtill har inte digitaliseringen besparat all den tid som vi förutsåg. Så för att få tillbaka lite marginaler på vår sida och därtill hänga med i prisutvecklingen höjer vi nu.

Se vår fullständiga beskrivning av paketen (inklusive prislista) här!

Vad blir nytt?

Vi kommer jobba lite annorlunda bakom kulisserna. Bland annat återgår vi till att varje företag har en tilldelad person så det inte blir så många kontaktytor. Då kan man räkna med att huvudsakligen (men inte uteslutande) kommunicera med samma person i åtminstone ett par år innan det kanske är bytesdags.

Vi kommer också ställa högre krav på de som vill lämna in helt digitalt till våra lägsta priser – via appen Digitala Företaget. Däremot kommer vi att erbjuda ett nytt digitata paket för de som bara vill skicka in digitalt, men gärna överlämnar kontrollerna och bokningen.

I övrigt är grundtanken densamma—ett paket som innehåller allt det vanliga (bokföring, bokslut, årsredovisning, företagsdeklaration, etc.) till ett prenumerationspris och ett upplägg som passar var och ens enskilda stil.

Så hur ser paketen ut?

Vi har tre paket enligt som följer:

Själv—För dig som vill mata in underlag i vår app Digitala Företaget. Det innebär mata in datum, belopp, vad det rör sig om, momssats, etc. Därtill har du koll på att alla transaktioner på banken och företagskortet motsvaras av underlag i appen. Det är vårt mest prispressade paket för de som är villiga att förarbeta lite – men det ställer vissa krav på användaren.

Digitalt—För dig som inte vill hålla på att mata in alla siffror men gärna skickar in underlagen digitalt. Ni kommer använda er av Björn Lundéns app där ni fotar in era underlag så de kommer rakt in i systemet. Ni skriver också era kundfakturor i samma bokföringsprogram som vi använder så de finns i systemet.

Papper—För er som föredrar att lämna in hela luntan. Ni kuverterar och lägger dem på lådan så tar vi hand om resten. Kundfakturor skriver ni i vårt bokföringssystem så slipper ni skicka in dem.

Se en överblick och priserna här!

När börjar detta gälla?

Från och med 1 juni gäller de nya priserna. Det blir lite kort varsel men detta var en förändring tänkt att annonseras i mars och rulla ut i maj, men har i svallvågorna av Corona varit en av många saker som hamnat på efterkälken. Första fakturan med det höjda priset skickas alltså ut i sista juni.

Om någon dock inte trivs med vår nya paketering eller våra nya priser, så låter vi gamla priset gälla i tre månader till så de i så fall hinner anlita ny firma, och vi hunnit avsluta föregående års bokslut och deklaration till de gamla priserna.